Persondatapolitik

Når du handler hos Nohr Antik indsamler og behandler vi dine oplysninger.

Stentebjerg Antik ApS, Sanderumvej 173, DK-5250 Odense SV, CVR NR. 39709465, er dataansvarlig for de oplysninger, du giver til Nohr Antik. Vi sørger for, at opbevaring og behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Vi benytter dine almindelige afgivne data, herunder navn, adresse og kontakt oplysninger til behandling af din ordre og gemmer det i vores ordresystem.

Vi bruger alene din e-mailadresse som led i gennemførslen af din ordre og til gennemførelse af kundeundersøgelser. Vil du modtage vores nyhedsbrev, kræver det et særligt samtykke fra dig.

Vi bruger ikke dit telefonnummer til at kontakte dig i salgsøjemed. Vi kontakter dig kun telefonisk, hvis der er problemer med din ordre og/eller med besked om din levering. Dine kreditkortinformationer bliver sendt direkte og krypteret til vores betalingsudbyder og gemmes således ikke i Nohr Antiks system. Vi anvender Shopify Payments, som betalingsudbyder.

Behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig for at udfylde din ordre, hvilket er det retslige grundlag. Vi gemmer dine data i 5 år efter dit køb.

Vi opbevarer dine data i det tidsrum, som det er relevant og i det tidsrum, som det er krævet efter særskilt lovgivning, eks. din reklamationsret iht. købeloven.

Vi indsamler og behandler vi dine oplysninger, ved brug af webshoppen

Når du bruger vores hjemmeside, placerer vi cookies. Nohr Antik får løbende statistiske oplysninger fra vores databehandler om besøgende på sitet. Det er dog ikke muligt at genkende enkelte personer ud fra disse oplysninger.

Når du surfer på internettet, efterlader du dig et "elektronisk spor", som fortæller, hvor du har været. Når du har besøgt Nohr Antik, vil vi altså vide følgende om dig:

  • Hvilke sider på Nohr Antik du har kigget på og hvornår
  • Hvilken browser du bruger
  • Hvilken ip-adresse du har

Vi bruger de tekniske oplysninger til at finde ud af, hvilken vej vores besøgende bruger for at finde information på vores site. F.eks. kan vi se, om de starter fra forsiden og bevæger sig ned på undersiderne, eller om de hopper ind midt på hjemmesiden fra en søgemaskine.

Såfremt du chatter med os på vores hjemmeside, vil chathistorikken blive slettet inden for et døgn.

 

Hvem har adgang til oplysningerne? 

Det er udelukkende personer fra Nohr Antik samt den ansvarlige hos vores databehandler, ovennævnte data overlades til. Dine oplysninger sælges aldrig til tredje part. De videregives kun i det omfang, hvor det er nødvendigt i forhold til at udføre vores aftale. F.eks. til levering af dine varer via vores transportør eller ved udbedring af en reklamation via reparatør.

Dine personlige data vil kunne blive brugt i sager hos politiet, da vi anmelder eks. falske betalinger til politiet. Vi frigiver kontooplysninger og andre personlige oplysninger, når vi finder det nødvendigt for at følge gældende lov og for at undgå svindel og bedrageri f.eks. i forbindelse med kreditkort.

Dine rettigheder som datasubjekt: 

Som registreret har du følgende rettigheder, som du altid har mulighed for at gøre brug af overfor Nohr Antik.

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig
  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter anden lovgivning er pålagt at skulle gemme.
  • Ønsker du at gøre brug af din ret til indsigt, berigtige og ajourføre oplysninger eller at blive slettet, kan du kontakte os.

Sikkerhed: 
Vi beskytter dine personoplysninger og har vedtaget interne regler om informations sikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine personoplysninger mod uautoriseret offentliggørelse og mod, at uvedkommende får adgang eller kendskab til dine data. Vi har fastlagte procedurer for at beskytte dine data. For at undgå datatab tager vi løbende backup af vores datasæt. Vi beskytter også fortroligheden og autenticiteten af dine data ved hjælp af kryptering. 

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig for, ID-tyveri, økonomisk tab eller anden væsentlig ulempe, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt. 

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os.

Klageinstans: 
Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontakt oplysninger og mere om klage adgang her: www.datatilsynet.dk